Βλέπετε 1–25 απο 192 αποτέλεσματα

Προϊόντα / Σελ. 25 50 120

Χειροποίητη λαμπάδα για κοριτσάκι με ξύλινη Minnie Mouse μαγνητάκι σε λευκό αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30 εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

14,00 

Χειροποίητη λαμπάδα για κορίτσι με καδράκι τελάρο κεντήματος μονόκερο σε μέντα αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30 εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

20,00 

Χειροποίητη λαμπάδα για κορίτσι με κορδέλα για τα μαλλιά σε αρωματικό κερί στολισμένο με κρυσταλλάκια. Ύψος κεριού 30 εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα για κορίτσι με κορδέλα για τα μαλλιά σε αρωματικό κερί στολισμένο με κρυστάλλινες χάντρες. Ύψος κεριού 30 εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα για κορίτσι με στέκα για μαλλιά σε ροζ αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30 εκ.Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Among us με ξύλινο μπρελόκ σε γκριζομπλέ αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30 εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

12,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Avengers για αγόρια και κορίτσια με ξύλινο μπρελόκ και ξύλινη βάση του ίδιου θέματος σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλνεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Avengers για αγόρια και κορίτσια με ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλνεται σε συσκευασία δώρου.

12,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Ferrari με ξύλινο μαγνητάκι και ξύλινη βάση του ίδιου θέματος σε αρωματικό κερί. Ύψους κεριού 30εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Ferrari με ξύλινο μαγνητάκι σε αρωματικό κερί. Ύψους κεριού 30εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου

13,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Marvel με ξύλινη βάση και ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30 εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Marvel με ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30 εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

12,00 

Χειροποίητη λαμπάδα mersedes για αγόρι με ξύλινη βάση και ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό κερί. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα mersedes για αγόρι με ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό κερί. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

12,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Paw Patrol για αγόρι και για κορίτσι με μαγνητάκι σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

12,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Paw Patrol για αγόρι και για κορίτσι με ξύλινη βάση και μαγνητάκι σε αρωματικό κερί. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα PJMASKS για αγόρι με ξύλινο μαγνητάκι και ξύλινη βάση του ίδιου θέματος σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλνεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα PJMASKS για αγόρι με ξύλινο μαγνητάκι σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλνεται σε συσκευασία δώρου.

12,00 

Χειροποίητη λαμπάδα RED BULL με ξύλινο μπρελόκ και ξύλινη βάση του ίδιου θέματος σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

18,00 

Χειροποίητη λαμπάδα RED BULL με ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

14,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Skateboard για αγόρια και κορίτσια με ξύλινο μπρελόκ και ξύλινη βάση του ίδιου θέματος σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλνεται σε συσκευασία δώρου.

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Skateboard για αγόρια και κορίτσια με ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλνεται σε συσκευασία δώρου.

12,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Squid game (το παιχνίδι του καλαμαριού) με ξύλινο μπρελόκ και ξύλινη βάση του ίδιου θέματος σε αρωματικό γκριζομπλέ κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου

17,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Squid game (το παιχνίδι του καλαμαριού) με ξύλινο μπρελόκ σε αρωματικό γκριζομπλέ κερί. Ύψος κεριού 30εκ. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου

13,00 

Χειροποίητη λαμπάδα Stranger Things για αγόρι και για κορίτσι με ξύλινη βάση και σελιδοδείκτη με το λογότυπο σε αρωματικό κερί. Αποστέλλεται σε συσκευασία δώρου.

17,00